Tomb Raider II

tombraider730x290logo.png
 

"Lara Croft Legenden Fortsetter"

 

Tomb Raider 2: Secret of the Sword er en spilleautomat med 5 hjul og 30 gevinstlinjer som er basert på de populære Tomb Raider filmene og spillene. Her kan alle og enhver glede seg over detaljert grafikk og imponerende bonuser. 

Denne automaten byr på et spennende eventyr, der målet er å finne fragmenter av det tapte sverdet – og vellykkede funn fører til lekre bonusutbetalinger. Spillet vil hjelpe deg mot gevinstene med et wild-symbol, en scatter og et bonusspill. Bonusspillet er i tråd med spillets tema, og gir deg en god sjanse til å vinne stort, sammen med en god porsjon underholdning.

Får du tre eller flere Excalibur-symboler, som oppfører seg som spillets scatter, blir du belønnet med gratis spinn. Passet spiller også en viktig rolle, da denne kan lede deg til en potensielt lukrativ "Global Eventyr-bonus". Har du hellet med deg, kan du bli kastet inn i en spennende supermodus, der du blir tildelt flere wild-posisjoner over 5 gratis spinn.

Viktig: 

  • Kun den høyeste vinnerkombinasjon på en aktiv gevinstlinjer betales ut.  Denne regelen gjelder ikke for scatter-gevinster.
  • Gevinster fra scattere og bonusspill blir lagt til de vanlige gevinstene på en gevinstlinje.
  • Du betales kun for vinnerkombinasjoner på aktive spillelinjer. Gjelder ikke for gevinster vunnet fra en scatter-kombinasjon.
  • Scatter-symbolene kan havne på hvor som helst på hjulene og likevel gi gevinst.
  • Alle utbetalinger er gjort i mynter. 
  • Vanlige vinnerkombinasjoner og bonuskombinasjoner betales ut fra venstre til høyre.
  • Systemfeil annullerer alle spill og utbetalinger.

Opplev eventyret i Tomb Raider 2 – Secret of the Sword i dag: registrer deg nå!

 
 
 

Send oss en epost: