Tomb Raider

slot-tomb-raider-secret-sword-free-online.png
 

"Raid gravene og finne skatten !"

 

Tomb Raider

Dykk ned i det mørke dypet med Lara Croft!

Det velkjente spillet har nå kommet til spilleautomatverden og har vist seg å være populær blant spillerne. Du kan følge eventyrene til Lara Croft på hennes reise etter skatter og du kan aktivere mange bonuser på veien. Med fem hjul er det mange måter å vinne på, og du kan få tilgang til mange bonuser og gratis spinn ved å lande på riktige symboler.

Hvordan spille Tomb Raider

Oppsettet er relativt enkelt, noe som gjør det enkelt for spillere. I det nederste venstre hjørnet er det en utbetalingstabell som viser deg hva du trenger for å vinne, og hva de er verdt. Den har detaljer om alle aspektene ved spillet, inkludert gratisspinn, bonuser og hva hvert symbol er verdt.

Du kan endre linjene og myntene, og derfor kan verdien av hvert spill, endres når du vil. For å spinne, klikk knappen nederst til høyre som er tydelig og synlig. Når du er fornøyd med alle instillingene kan du spinne.

Gratisspinn og bonuser

Tomb Raider gir spillere sjansen til å tjene seg opp mange gratisspinn,  og derfor øke potensialet for gevinst. Alt du må gjøre er å ha tre eller flere spredningssymboler som igjen vil føre deg til bonusspillet og gi deg ti gratis spinn.

I løpet av dine gratisspin vil alle gevinster bli triplet! I tillegg kan du aktivere flere gratisspins mens du allerede bruker dem. En annen måte å øke gevinsten på er gjennom bonusspillet. Tre idolsymboler på en linje vil aktivere bonusspillet Tomb, som innebærer å velge objekter med tilfeldige gevinster bak, som vil bli lagt til din pott.

Tomb Raider er den perfekte spilleautomat for eventyrlystne spillere

Tomb Raider er en ekstremt bra spilleautomat. Den gir spilleren sjansen til å vinne med mange flotte bonuser og gratisspinn. Dette vil lokke nye spillere. I forhold til oppsett er spillet enkelt å ta i bruk, med utbetalingstabellen veldig synlig.

Spilleautomaten gir spilleren kontroll ved å gi mulighet til å endre hver innsats og justere ettersom hvordan spinnene dine har gått. Med grafikken, som er perfekt i forhold til tema, selv om den er begrenset, vil appellere til den allerede eksisterende fanbasen til Tomb Raiderspillene.

Spilleren får se noen av karakterene som symboler, deriblant Lara Croft, og med spinn som er lette å navigere vil det holde spilleren underholdt. 

 
 
 

Send oss en epost: