South Park

south-park-slot-review-89-1455642197.jpg
 

"Bli med Cartman, Kenny og gjengen"

 

Få noen minutt med latter, med den morsomme South Park spilleautomaten!

Den briljante animerte serien har blitt med i spillautomatverden  på nett. Det er 25 faste innsatslinjer over fem separate hjul med tre rader. Sjansen for mange gratisspinn og bonusspill er også tilstede, begge basert på noen av de mest kjente karakterene fra serien.

For å se utbetalingstabellen følger du linken som forklarer formlene for å vinne, fra de vanlige symbolene til bonusaspektene. Du kan kontrollere nivået for hvert spinn ved å justere myntverdien, og med autoplayfunksjonen kan du lene deg tilbake og slappe av mens spinnene går rett etter hverandre.

Bonuser

Den beste funksjonen ved dette spillet er mengden bonuser det er mulig å aktivere. Cartman og Kenny har bonusspillene som involverer å hjelpe dem på forskjellige måter, hvor begge bonusspill også lar spilleren få sjansen til å tjene opp en multiplier for å øke gevinsten. De krever også at spilleren deltar aktivt, noe som gjør deg mer involvert i spillet.

Det er muligheter for gratisspin med Stan og Kyle, som kan aktiveres i løpet av spillet. Etter at Stan blir aktivert vil han spy på Wendy og lage klistrende «Wilds»,  som øker sjansen din for å vinne. Dersom Kyle blir aktivert får du opptil ti gratisspinn. Det faktum at det er så mange bonuser gjør dette til det aspektet som skiller den ut, og gir deg større sjanse for å vinne.

Grafikk

Som du kan se fra bonusspillene, er de fire guttene som er kjent fra South Park, alle sterkt involvert i spillautomaten med bilder av dem. I tillegg er det en humoristisk introduksjonsvideo som vil appellere til fans av showet der alle karakterene er involvert. Derimot er grafikken i den faktiske spilleautomaten begrenset.

Konklusjon

Spilleautomaten South Park er her og har mange faktorer som gjør den attraktiv for publikum. Med sine bonusspill gir den spilleren sjansen til å delta mye i spillet og en sjanse for multiplier eller gratisspinn. Med bonusfunksjonene er det en spilleautomat som er lett å bruke, og er selvforklarende i forhold til å justere nivået på hver innsats. Dette er viktig for ikke å forvirre spilleren.

Alt i alt er det en solid spilleautomat som vil appelere til et stort publikum av seriens fans. De som ikke har sett serien vil fortsatt kunne nyte de gode sjansene for å vinne og den interaktive delen spillet byr på.

 
 
 

Send oss en epost: