Hitman

hitman91.jpg
 

"Snik deg på din vei til en jackpot!"

 

Hitman

Hvordan spille på automaten Hitman!

Basert på konsollspillet som lot gamere erfare livet som leiemorder, ble spilleautomaten sluppet på markedet med samme suksess. Med mange bonusfunksjoner og gratis spinn,  i tillegg til fantastisk grafikk som passer temaet perfekt. Du kommer helt klart til å bli underholdt.

Hitman har en 15-utbetalingslinje og femhjuls spilleautomat, og spillerne får sjansen til å justere innsatsverdien  og antall linjer før hvert spinn. For å se utbetalingstabellen kan du klikke på linken nederst i venstre hjørne. Denne vil vise verdien av hver kombinasjon,  i tillegg til å gi en trinnvis guide til bonusfunksjonene. 

Full av bonusfunksjoner

Hitman tilbyr spillere sjansen til å vinne med to bonusspill, den første en kontraktsbonus som gir mulighet for å vinne 270 000 mynter. For å kvalifisere trenger bonusikonet å lande på 3, 4 og 5. Spilleren må så velge et mål, med en mysterieverdi lagt til. Alle gevinster kan multipliseres.

Den andre bonusen er en symbolbonus, som krever et symbol i de første tre hjulene, med 6000 mynter tilgjengelig for spilleren. For å se hva den er verdt må spilleren klikke på en av de tre symbolene hvor alle har forskjellig verdi, og spilleren får den valgte verdien som gevinst. Hvis bonusen ikke er nok, kan tre symboler med tallet 18 trigge gratisspinn som gir dobbel verdi på hvert spinn, noe som gir deg enda flere måter å øke din gevinst.

Intens grafikk skaper en dødelig god spillautomaterfaring.

Den mest imponerende delen av denne appen er grafikken, uansett om det er en kniv eller mange forskjellige typer skytevåpen. Hvert symbol er representativt for den skitne verden Hitman lever i og hvordan voldelig kriminalitet har tatt over. Symbolene passer perfekt inn i temaet og lager en opplevelse du vil huske.

Konklusjon

Hitman er en spilleautomat som vil appellere til folk i alle alder. Med fantastisk grafikk som følger helt til serien er det lett å bli grepet av historien.

De mange måtene å plukke opp bonuser og gratis spinn på er også en nyttig funksjon som trekker til seg kunder.  Oppsettet er enkelt og effektivt. Spillere kan enkelt se hva de må gjøre og hvordan de kan gjøre det. Og som de bør, kontrollerer de alle aspekter før de legger inn en satsning.

Alt i alt er Hitman en veldig effektiv spilleautmomat som vil appellere til et spesifikt publikum,  og forhåpentligvis kan du treffe de vinnende symbolene på veien.

 
 
 

Send oss en epost: