Kronesautomaten

kronesautomaten-lo0g.jpg
 

"Få stor bonus på kronespillet!"

 

Kronesautomaten

Nesten alle som er over 18 år husker kronesautomatene som en sjarmør det faktisk var mulig å vinne noen kroner på. Kronespill stammer fra USA tidlig på 1900-tallet, men ble først kjent i Norge på 70-tallet. Da ble den plassert på kafeer og kjøpesenter over alt i Norge. Kroneautomaten var en kjempehit!

Registrer deg hos Unibet for å spille kronespillet!

Kronespillet

Sammen med de andre norske spilleautomatene måtte også kronespillet dra, selv om den hadde ”gått av moten” lenge før 2006. Nå som tiden har gått, har mange uttalt at det egentlig er den gamle knipsekassa de savner aller mest. Dette var en automat som ikke var skadelig i det hele tatt. Det eneste den gjorde var å underholde. Skulle du tape litt på den, var det i så fall bare noen få kronestykker.

Sol.no hadde en kroneautomat på nettsiden sin. Dette ble veldig populært – endelig kunne de spille på den gamle knipsekassen! I løpet av 2010 skulle Unibet lansere noe som skulle vise seg å bli den største lanseringen av norske slotmaskiner noensinne. Kronesautomaten med S var på nett. Det første som ble gjort var å kåre Norgesmester i kronespill. Vinneren vant over 100 000 norske kroner. Heng deg på, det kommer til å bli flere turneringer og NM i spilleautomater fremover!

Kronesautomaten gratis

Hos oss kan du som vanlig prøve kronesautomaten gratis. Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på knappene under. Dette er for mange et koselig tilbakeblikk og for mange vekker det nok svært mange gode minner. Prøv kronespillet gratis, og følg våre linker for å få best mulig bonus når du skal spille kronesautomaten på nett!

 
 
 

Send oss en epost: