WhoSpunIt?

button-stylespi.png
 

"Drapsmysteri-spillet av hele året!"

 

Spill for ekte penger på 7Red.com nå!

Problemer med Flash? Klikk her!

Sette bitene sammen med hvem spunnet det?

Det har vært et mord i Wellington Manor og politiet trenger din hjelp til å løse denne forbrytelsen og finne ut hvilke av de fem mistenkte er skyldig. Det er mange ledetråder å jobbe gjennom og et kjempefint plotline å følge som spillerne prøve å komme til bunns i dette mysteriet, før vår skurk slår til igjen!

For fans av mordgåte spill som Cluedo og TV-programmer inkludert Crime Scene Investigation, Columbo, Sann Detective, Poirot og selvfølgelig Miss Marple.

Hintet er i navnet

7Red.com er en ledende online slots operatør med et stort utvalg av spill å spille gratis eller om penger. De har tatt de beste gaming sjangere i sin samling, fra klassisk frukt maskin og banditt stil slots, gjennom å Facebook stil glitter og glamour spill. Noen av de største merkene og tegn jevnlig dukker opp med nye spilleautomater hos 7Red og det er av denne grunn at de er en multi prisbelønte online casino.

Hvem Spun Det er en 5 hjul, 30 gevinstlinje 3D spilleautomat med symboler, inkludert de fem mistenkte, en safe, en vegg med ledetråder, et forstørrelsesglass og offerets ben. Det er bonusrunder hvor spillerne kan avhøre mistenkte og landing Clue Collection Reels vil gi deg mer bonus anelse poeng, hjelpe deg å slå klokken og løse kriminalitet. Hvem Spun Det er en meget detaljert spilleautomat med flere lag og interaktive funksjoner for spillere som liker en mental utfordring så vel som svært underholdende slots gaming. Hvorfor ikke prøve ut noen gratis spins takket være 7Red.com og oppdage om du har det som trengs for å løse kriminalitet av året!

Hvem er hvem?

Møt dine fem mistenkte i dette som dunnit kriminalitet caper!

  • Miss Eliza Jane Rothsby Earlthon Geoffries Chatam - 4x multiplikator på kontant utbetaling
  • Charles Convington - Vill Tilfeldig hjul spinner
  • Miss Ellie - dobler gratisspinn
  • Mr. Wellington - gjør spillet gå begge veier
  • Dr. Van Austren - gir tilfeldig spiller ville spinner

Hvem dunnit på Hvem spunnet det? Løse mysteriet nå her.

 
 
 

Send oss en epost: