True Sheriff

button-style-flx-versa.jpg
 

"Varm automater-moro i den ville vesten"

 

Spill for ekte penger på 7Red.com nå!

Problemer med Flash? Klikk her!

Hopp i setet!

Den True Sheriff er tilbake i byen, og bringer med seg lov og orden og en "min vei eller jernbane måte" holdning. Hopp i salen på 7Red.com og komme sammen for en tur i naturen Vill West på hva som er den banebrytende spilleautomat av 2014. En prøvd og testet sjanger på den store skjermen og i romaner, alle elsker en god gammel cowboy historie og med den sanne Sheriff, har BetSoft Gaming gjort det igjen med en annen svært vellykket online spillopplevelse.

Møt sheriffen

Den sanne sheriffen er en ny 3D HD 5 hjul og 30 gevinstlinjer spilleautomat fra den prisbelønte BetSoft Gaming, med Wild symboler, multiplikatorer, bonusfunksjoner (inkludert kule Showdown Feature) og gamble funksjoner som vil blåse tumbleweed rett ut av byen ! Spillere kan vinne opp til 15 gratis spinn og gjøre full bruk av dobbel opp bonusfunksjon, som fører til raskere og større utbetalinger med en ekstremt brukervennlig gameplay grensesnitt. Som med alle BetSoft Gaming spor, er det auto-spin-funksjon og maksimal innsats alternativ for de pistol-rigging der ute som ønsker å vinne større penge utbetalinger.

Den sanne sheriffen har blitt optimalisert for mobil spilling av BetSoft Gaming og spillere kan gå tilbake til det ville vesten, takket være fantastisk 3D-animasjon og lyd. Dette er en av de beste sporene rundt i øyeblikket for grafikk og virkelighetsflukt inn i verdener av online spill og spilleautomater. Perfekt for pendling, pauser på jobben eller for en rolig kveld i. Klikk her for å besøke 7Red.com nå.

 
 
 

Send oss en epost: