Frog Hunter

7red-frog-hunter-free-spins-slots-chipzup.jpg
 

"Hvorfor gjorde frosken krysse veien? "

 

Spill for ekte penger på 7Red.com nå!

Problemer med Flash? Klikk her!

Jump! Jump! Jump!

Frog Hunter er en morsom ny spilleautomat fra mestere av tegneserie animasjon i spill, BetSoft. Arrangert av 7Red.com, den prisbelønte online casino av valget for de spillere som ser etter stil og substans, med lagt Las Vegas pizzazz.

Hoppende ut av skjermen med store øyne og et bredere smil enn noen Cheshire Cat, er Frog Hunter annen spilleautomat fra BetSoft Gaming som liker å holde ting enkelt og utmerke seg i de mindre detaljene som gjør spille slots spill enda mer moro. 5 hjul og 5 gevinstlinjer holde handlingen irritabel, som spillerne har masse bonusmateriale for å øke sine vinner utbetalinger og en bonus nivå hvor de må få frosken trygt over dammen ved hjelp av vann liljer, mens du unngår den ekle krokodille (hvor er Steve Irwin eller Mick Dundee når du trenger dem).

Mens ikke å ha de største utbetalingene du kan vinne på 7Red.com spor, inneholder Frog Hunter nok action og kjappe funksjoner for å underholde spillere på utkikk etter noen gratis spinn før du bestemmer på å plassere sin daglige innsats.

Landing Dragonfly symbol høyre for den mannlige frosk symbolet lanserer Dragonfly Bonus funksjonen, utløser en 3x multiplikator. Spin at Dragonfly symbol igjen av den kvinnelige frosken utløser imidlertid en 2x multiplikator. Så hold et øye med disse ansiktene!

Stupe rett i!

Gå på jakt etter de vann lillies nå for å låse opp scatter symboler og multiplisere dine gevinster på de morsomme Frog Hunter slots med 7Red.com

 
 
 

Send oss en epost: