Boomanji

thumb-boomanji.jpg
 

"Det beste fyrverkeriet!"

 

FYRVERKERI GÅR AV PÅ 7RED.COM

Boomanji, den spennende Betsoft spilleautomat, har eksplodert på 7Red.com og har vært en av de mest omtalte online spill av de siste 12 månedene. Utrolig designet for å etterligne den enkle, men effektive grensesnittet til et mobilt spill, lik de som vanligvis spilles på Facebook, har Boomanji fanget den perfekte partnerskap av de sosiale medier og online casino gaming verden.

Det er som den 4. juli-feiringen på skjermen, eller en nyttårsaften feiring hvilken som helst dag i uken! Hvem liker ikke et fyrverkeri?

Fet, levende og spennende, er dette spilleautomat en av de største som Betsoft og 7Red.com har, og det er definitivt ikke en å gå glipp av!

BONG POPP FYSJ KRUS!

Skyting over skjermen som fallende stjerner, hjulene av Boomanji har innovative og tegneserie-aktig grafikk av fyrverkeriraketter, dynamitt og super belastet bomber. Designerne har innarbeidet en candy shop tilnærming til dette spillet, og hvert element i det visuelle er eye-popping.

Lyden er ikke så ødeleggende for ørene som et fyrverkeri kan noen ganger være og er heller motsatt faktisk. Milde og beroligende smell, pop og fyrverkeri streaming knitrer legge en rolig og meditativ element til spillet, forlater spillere oppslukt i opplevelsen. Boomanji virkelig er i en liga for seg selv som en full pakke.

BIG BANG

Boomanji er en 5 hjul og 10 gevinstlinje high definition video slot med en givende 96% payback rente i gjennomsnitt, selv om noen spillere åpenbart når treffer jackpotter og bonusnivåer vil vinne mye større utbetalinger! Free spins er spredt over nivåene og gameplay og spill på hele 10 gevinstlinjer kunne se betydelige gevinster inn på kontoen din.

Dette spilleautomat betaler på både venstre til høyre og høyre til venstre på hjulsymbolene, som betyr spillere har enda flere måter å vinne på. Animasjonen av symbolene når gratis spinn blir tildelt og bonuser rammet er spektakulære, og mens noen spillere er i dette bare for pengene, kan Boomanji ikke hjelpe, men å lage en utstilling av seg selv!

Mens ikke så komplisert som spill som Avalon II eller Thunderstruck II, har Boomanji egne publikum ferdighus takk til mobile enheter app-spill.

NYT SHOWET

7Red.com tilby kjempefint velkomstbonuser, så vel som en rekke månedlige kampanjer, så hvorfor ikke ta turen over dit nå for å prøve Boomanji gratis, og hvis du liker hva du spiller, og satse på de 10 gevinstlinjer og den neste eksplosjonen kunne være hvelvet i banken!

Boomanji kommer sterkt anbefalt av Norgesautomater.org.

 
 
 

Send oss en epost: