Vinn del av 9500kr med Unibet hver tirsdag

Hver tirsdag deler Unibet ut en andel av 9500kr i cash drops. Satser du minst 100kr i kontanter på hvilket som helst av spillene i lista nedenfor, har du muligheten til å vinne en del av 9500kr! Du vil automatisk meldes inn i premietrekningen, og skulle du vise deg å være en av de heldige vinnerne vil Unibet akkreditere kontoen din med pengepremien din innen neste arbeidsdag er omme.

Enda bedre, skulle du spille et av kampanjespillene via et mobilt apparat trenger du bare satse 50kr for å kvalifisere for kampanjen, og med det være med i premietrekninga – så her kan det absolutt være lurt å ta del gjennom smarttelefon eller nettbrett!

Automatene verdt å spille hos Unibet.com for å heve vinnersjansene dine er:

  • Gonzo’s Quest
  • Twin Spin
  • Starburst
  • Jack and the Beanstalk
  • Spinata Grande

Cash drop-premier varierer fra 50kr til 200kr per spiller, og da vinnerne trekkes tilfeldig kan alle som føler disse instruksene ha sjansen til å vinne litt ekstra penger. Les anmeldelsen vår av Unibet her om du ikke allerede er et medlem for å finne all informasjonen du trenger før du melder deg på. Er du også interessert i å holde deg oppdatert på andre spennende kampanjer hos Unibet kan du ta en titt på nyhetsseksjonen vår her.

 
 
 

Send oss en epost: