November Cash Drop hos Betsafe

Har du lyst å tjene litt ekstra penger i tide til jula? Hos Betsafe kan du nemlig gjøre nettopp det! Gjennom hele november måned, samt begynnelsen av desember, deler Betsafe ut tilfeldige ’cash drops’ hvert femte minutt på alle cash game-bordene. Så om du spiller på Betsafe ofte, kan du ende opp med å samle opp en god slant!

Det vil deles ut €5 hvert femte minutt, noe som betyr at Betsafe til sammen vil dele ut mer enn €40,000 i tilfeldige pengepremier. Kampanjeperioden varer fra 20. november 2015 til 17. desember 2015, så husk å spille i løpet av denne perioden for å få fatt på din andel av premiesummen!

På toppen av dette vil det også arrangeres et lederbrett på €10,000 – jo flere cash drops du mottar, jo høyere stiger du på brettet. Førsteplassen på lederbrettet vil motta svimlende €1000 når premiene deles ut den 22. desember 2015 – akkurat i tide til juleferien!

Cash drops vil skje helt tilfeldig, så hvem som helst har sjansen til å vinne. Alt du trenger å gjøre for å ta del er å spille i cash games med ekte penger i løpet av kampanjeperioden. Du vil meldes om cash drops i chatvinduet hvert femte minutt. 

Cash drops-premiene på €5 er fullstendig gratis cash uten betingelser. Vinner du en cash drop, vil pengene automatisk krediteres til spillerkontoen din – og du er med i løpet om å bli storvinner til jul!

Ta turen over til Betsafe nå om du ikke allerede er et medlem, og ta bruk av rekkene med fantastiske velkomsttilbud og –bonuser de har tilgjengelig. På nettsiden finnes det også flere spennende kampanjer å sjekke ut. Les anmeldelsen vår her før du melder deg på, og motta all informasjonen du trenger. Lykke til!

 
 
 

Send oss en epost: