Kvalifiser deg til Norgesmesterskapet i Poker med Unibet

Den 11. mars 2016 går Norgesmesterskapet i Poker av stabelen i City West Casino, Dublin – og får så lite som €1 kan nettopp du kvalifisere deg! I anledning Poker-NM byr nemlig Unibet på muligheten til å kjøpe deg direkte inn i NM-turneringene i Dublin, samtidig som en rekke satellitter sørger for at du kan følge med på spenningen minutt for minutt.

Dere der ute som attpåtil er dyktige jegere vil få glede av å vite at Morten Langli skjuler seg et sted i NM-mengdene – og den dyktige spilleren som lykkes med å slå han ut vil vinne en eksklusiv Unibet Open-pakke til en verdi av €2,000!

NM i Poker 2016

Norgesmesterskapet i Poker varer fra 11.-20. mars 2016, og er åpent for alle Unibetspillere som mener de har det som skal til for å kjempe seg til toppen. Kommer du til NM har du også muligheten til å vinne en fantastisk reise til Verdensmesterskapet i Las Vegas – helt gratis! Klarsignalet for å pakke kofferten er å være Unibet-spilleren som varer lengst.

For å få tilgang til en liste over alle Unibets kvalifiseringsturneringer behøver du bare å logge deg inn på Unibets pokerklient, gå til ’Tournaments’, og taste inn ’NM’ i søkemotoren. Kvalifiseringen vil pågå frem til 6. mars 2016, og vinnere av mesterskapsseter vil bli kontaktet innen 72 timer i forkant av spillet med mer informasjon. Vinner du en €100-billett for søndagsfinalen kan du selv velge hvilken søndag du ønsker å spille.

Satellitter

Med satellitter fra €1 er det ingen tvil om hvem den regjerende pokerleverandøren er om du ønsker en reise til Dublin og NM i Poker 2016. Unibet byr på satellitter hver dag – med en søndagsfinale som garanterer et €800 sete til NM!

Så hva venter du på? Kom deg bort til Unibet.com i dag, og før du vet ordet av det kan nettopp du være på vei til Dublin og Norgesmesterskapet i Poker 2016 – eller til og med Verdensmesterskapet i Las Vegas! Er du ikke allerede medlem av Unibet kan du melde deg på her. Ønsker du videre informasjon om Unibet samt deres kampanjer kan du lese vår anmeldelse av nettsiden vår her før du registrerer deg. Måtte den beste spilleren vinne! 

 
 
 

Send oss en epost: