Rock Star

thumb-rock-star.jpg
 

"Velkommen til jungelen!"

 

TA MEG TIL PARADISBYEN!

Alle på et tidspunkt har ønsket å være en rockestjerne, ikke sant? Slash, Axl, Alice Cooper, Ozzy, Kurt, Vedder, Kravitz, Dave Lee Roth, Eddie Van Halen og en uendelig liste av musikere har prydet en tenåring mur på enkelte punkt. 7Red.com har forberedt scenen, fikk lysene lav, intro musikk pumpe ut over PA. Er du klar til å være en rockestjerne?

MENNENE BAK MUSIKKEN

Betsoft har produsert en annen fantastisk 3D video spilleautomat, arrangert av 7Red online casino og med svært mange meningsmålinger for de beste sporene på året. Dette er en AMPS skrudd opp til 11, Wayne World head-banging, utsolgt show på Wembley Stadium, med en nummer én album over hele verden erfaring. Len deg tilbake og la musikken og publikum blåse deg unna!

5 MINUTTER FØR SCENETID

Rock Star (Blesvik) er en 5 hjul, 30 gevinstlinje og to bonusfunksjoner sporet, lett nok for den Osbourne familien å forstå.En maksimal innsats på 150 mynter kunne vinne spiller 2500 i retur. Multiplikatoren bonuser kan raskt se bandet ditt får en sølv, gull og deretter platinaselgende rekord og "royalties" lønn ut. Hva mangler? Ah ja, flaske Jack Daniels, platekontrakter, backstage pass og magasinfrontdeksler! Alle disse har som symboler på hjulene, sammen med groupie fans, medlemmer av bandet og de ​​bonusmuligheter. Det er enda et Guitar Hero-stil bonus funksjon, der flere notater du treffer på at gitarsolo, desto større utbetaling.

Hold et øye med Axl Rose, som han gjør en cameo i form av jackpot symbol! Han synes også tidligere enn på mange av hans Guns'n'Roses konserter! Hit 3 Rock Star symboler på en betalende hjul å åpne opp bonusfunksjoner, mens de sølv, gull og platina platesalg symboler vil fungere som din jackpot premien multiplisere funksjoner som vil få deg at større tour-bussen! Så, er du klar til å gå på tur med Rock Star?

 
 
 

Send oss en epost: