Femtidagersjul hos Betsafe

Denne adventstiden tar Betsafe julefeiringen til et helt nytt nivå. I sann Betsafe-ånd har de tredd på seg nissekostymet, og tilbyr med det kundene sine en feiring som bare selveste julenissen skulle kunne stille i stand – om kanskje ikke litt bedre! Med en Betsafe-jul som varer i hele 50 dager, ser det sannelig ut til at det blir en god jul i år også!

I løpet av 50 dager med festligheter skjemmer Betsson vekk sine spillere med fantastiske tilbud og kampanjer – hver eneste dag! Og har du ikke allerede meldt deg på, har du enda muligheten til å vinne fantastiske premier og gaver gjennom både kasino- og pokerspill, samt gjennom å ta del av de separate tilbudene hver dag i 50 dager. Hvor spennende er ikke det?!

Mens julenissen sitter fast i skorsteinen, fyller Betsafe-nissen sine kunders julestrømper til randen med spennende tilbud og premier!

Det spiller ikke rolle om du har vært snill eller slem i år – med Betsafe har du sjansen til å vinne blant en rekke flotte premier, blant annet teknologiske duppeditter, Manchester City-billetter, en VIP-pakke til den europeiske fotballturneringen i Frankrike 2016, og mye mer. Dessuten vil 100 heldige spillere vinne et års forsyning av 10 daglige Big Spins!

Betsafe gir vekk premier til totalt £350,000 denne jula, så hvorfor ikke begi seg bort til nettsiden deres og starte julefeiringa hos Betsafe i dag? Med en rekke fantastiske julegaver å by på, er det ingen tvil om hvor den beste julefeiringa befinner seg i år!

Så hva venter du på? Kom deg bort til Betsafe, og start feiringa i dag!

Har du enda ikke registrert deg hos Betsafe kan du lese vår anmeldelse av nettsiden deres her, og med det få tilgang til all informasjonen du behøver før du melder deg på. Med Betsafe er julestemningen sikra. Lykke til, og god jul!

 
 
 

Send oss en epost: