Cash Drops hos Unibet: Nissen deler ut 500.000 kr

I år starter julen tidlig hos Unibet, men en rekke fantastiske tilbud og kampanjer under hele desember måned. I år utdeler også Unibet, med hjelp av selveste julenissen, pengepremier til den flotte summen av 500.000 kr til sine bingospillere. Her mangler det altså ikke julestemning!

Pengepremiene varierer i størrelse, akkurat som julegaver ellers, og vil deles ut til tilfeldige bingospillere på utvalgte dager mellom klokkeslettene 11:00-23:00 CET. Med over 3000 cash drops i løpet av desember, med tre større drops til en verdi av utrolige 10.000 kr hver, kommer du ikke til å ville gå glipp av en eneste kampanjedag!

Slik fungerer kampanjen:

  1. Hver dag vil pengepremier tilfeldig utdeles til aktive bingospillere ved starten av et nytt spill.
  2. For å kvalifisere til kampanjen må du spille minst 3 bingorunder på rad i Unibets unike vinterrom. Dette inkluderer spillet hvor cash-droppet tar sted.
    For eksempel: Julenissens Cash Drop starter rundt klokken 11:00 CET. For en mulighet til å vinne pengepremien må du ha spilt minst 2 runder bingo før premieslippet tar sted – og selvfølgelig ta del i spillet hvor selve premien slippes.
  3. Den heldige vinneren vil utnevnes i vinterrommet etter hvert cash drop.
  4. Pengepremien utbetales automatisk etter at vinneren har blitt utnevnt.

Så hva venter du på? Kom deg bort til Unibet i dag og opplev julestemningen i vinterrommet, samt få muligheten til å vinne fantastiske premier og kontanter! Du har lite å tape og en hel del å vinne, akkurat i tide til jula!

Har du enda ikke registrert deg hos Unibet kan du lese vår anmeldelse av nettsiden deres her, og med det få tilgang til all den nødvendige informasjonen før du registrerer deg. Vi ønsker deg en hjertelig god jul – og som alltid, lykke til!

 
 
 

Send oss en epost: